Wie wij zijn

Team dapto

Team dapto is het ontwikkelteam van Unilogic, gespecialiseerd in softwareontwikkeling voor het onderwijs. Sinds de oprichting in januari 2020 werken de leden van dit team samen aan de realisatie van hun gemeenschappelijke missie. Aan deze missie ligt een uitgesproken visie op IT-toepassingen in het onderwijs ten grondslag, die door alle teamleden onderschreven wordt. 

Klik hier om kennis te maken met de missie en visie van het dapto-team.

Een unieke samenwerking

in een multidisciplinair team

Onderwijs en ICT zijn werelden op zich: andere normen, gewoonten en niet in de laatste plaats een andere taal. Het is dus niet zo vreemd dat onderwijsbehoeften en ICT-oplossingen niet altijd goed op elkaar aansluiten. 

In dit kader is er op de ontwikkelafdeling van Unilogic een innovatieve vorm van samenwerking gestart, bedoeld om beide werelden dichter bij elkaar te brengen. De segment lead onderwijs en lead developer van het ontwikkelteam verkenden actief elkaars wereld en zochten samen naar een gemeenschappelijke taal, waarmee de basis voor dapto werd gelegd. 

Voor alle leden van het dapto-team is kennis van en affiniteit met de wereld van het onderwijs en vereiste, evenals het onderschrijven van visie, missie & strategie.

Unilogic B.V.

Team dapto maakt deel uit van Unilogic, een middelgrote ICT-dienstverlenervoor het onderwijs, (semi-)overheidsinstellingen en het bedrijfsleven. Het bedrijf, in 1996 opgericht als computerwinkel in Sittard, heeft inmiddels ruim 60 hoogopgeleide specialisten in dienst. Vanuit Sittard, Arnhem, Zuid-Holland en Noord-Nederland bedienen zij klanten door heel het land.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan in dienstverlening van Unilogic voorop. Er wordt uitsluitend met kwaliteitsproducten van A-merken gewerkt en het bedrijf is ISO-gecertificeerd (ISO 9001 voor kwaliteit van onze processen en dienstverlening en ISO 27001 voor informatiebeveiliging).

Onderdeel van de Vincere Groep
Unilogic maakt deel uit van de Vincere Groep, een landelijke speler van zeven bedrijven in de branche van IT, Communicatie en Security. Samen bedienen zij klanten in het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en de zorg met een compleet dienstenpakket, landelijke dekking en de voordelen van lokale nabijheid. 

“De persoonlijke benadering van een klein team gecombineerd met de zekerheid van een grote organisatie”