Wat wij bieden

dapto denkt mee

- Consultancy -

De consultants dapto adviseren u graag over de toepassing van ICT in uw onderwijs. U kunt hierbij denken aan:

  • Versterking van ICT-vaardigheden van medewerkers.
  • Begeleiding bij implementatie / uitrol van nieuw aangeschafte ICT-producten: voorkomen van werkdruk, verhogen van de opbrengsten.
  • Praktijkvraagstukken waarvoor ICT een oplossing kan bieden.

Bent u op zoek naar een sparringspartner of wilt u advies inwinnen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze consultant om te bekijken of en op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

dapto ontwikkelt

- Softwareontwikkeling -

Team dapto ontwikkelt ICT-tools voor het onderwijs. In 2019 ontwikkelden we samen met Luc Koning de nieuwe Pravoo: een leerlingvolginstrument voor het kleuteronderwijs. Momenteel werken we aan een set nieuwe tools voor het schooljaar 2020-2021.

Het dapto-framework is flexibel inrichtbaar en daarom zeer geschikt voor maatwerkontwikkeling. Elke onderwijsinstelling, ongeacht de sector, kan bij dapto een ontwikkelvraag neerleggen.

dapto verbindt

- Faciliteren van samenwerking -

Consultants van dapto komen in aanraking met tal van mooie IT-toepassingen en initiatieven in verschillende organisaties, regio’s en sectoren. Graag zetten wij ons in om de uitwisseling daarvan te bevorderen. Dit doen we door mensen bij elkaar te brengen, partnerschappen aan te gaan en een platform te bieden voor ontwikkelaanvragen. 

Het bovenstaande krijgt concreet vorm in de dapto-community, die in het najaar van 2020 van start zal gaan.