dapto is praktisch

Een applicatie heeft pas meerwaarde als de gebruiker er prettig mee kan werken. Hieronder geven we enkele voorbeelden van de wijze waarop gebruikersgemak en praktische toepasbaarheid binnen dapto vorm krijgen. Wilt u meer zien van dapto? Bezoek dan onze digitale leeromgeving.

Any place, any time, any device

Op de speelplaats, op excursie of ergens anders zonder computer? Met dapto heeft u altijd de benodigde informatie bij de hand. Dankzij ontwikkeling volgens het mobile first principe, kunt u ook uw administratieve werkzaamheden eenvoudig via uw smartphone of tablet verrichten. Kortom: dapto ondersteunt u waar en wanneer u daar behoefte aan heeft.

Een omgeving op maat

Bij dapto maken we het niet ingewikkelder dan nodig. Voor de drie grote gebruikersgroepen hebben we een eigen omgeving ingericht: ‘Onderwijs’ voor docenten en leerlingbegeleiders, ‘Administratie’ voor administratief personeel en ‘Beheer’ voor de ICT’ers binnen de organisatie. U werkt hierdoor in een omgeving die afgestemd is op uw gebruikersrol. Zo ziet u in het navigatiemenu alleen de thema’s die voor uw rol relevant zijn. En zelfs wanneer een thema voor meerdere gebruikersrollen relevant is, kan de weergave ervan per omgeving verschillend zijn. De werkprocessen van de betreffende gebruikersgroep vormen immers het uitgangspunt. 

Leren terwijl u werkt

Voor dapto hoeft u niet op cursus. Geen verlies van kostbare (onderwijs)tijd omdat u moet deelnemen aan een algemene cursus die slechts beperkt aansluit op uw voorkennis, informatiebehoefte en leerstijl. Bij dapto leert u op uw eigen moment en op uw eigen tempo. Alle gebruikers hebben kosteloos toegang tot een digitale leeromgeving met instructieteksten, beeldfragmenten en stappenplannen. En heeft u tijdens het werken met dapto even een geheugensteuntje nodig? Zet dan de inline instructie aan.