Tool Activiteitenkalender

De tool Activiteitenkalender is ontwikkeld in opdracht van het regionetwerk VO-HO Limburg. Deelnemers aan het netwerk kunnen middels deze kalender eenvoudig informatie over activiteiten raadplegen en met anderen delen. Op de onderstaande pagina geven we u middels enkele schermafbeeldingen een indruk van de tool.

Voeg een activiteit toe...

Het toevoegen van een activiteit is heel eenvoudig, zoals u op de afbeelding hiernaast / hieronder kunt zien. U kunt zelf een informatietekst toevoegen, maar ook volstaan met een link naar de primaire bron. Bepaal voor welk gebruikerstype uw activiteit zichtbaar is en maak deze beter vindbaar door het toevoegen van labels in de vorm van een categorie(ën) en/of doelgroep(en). 

...en breng deze onder de aandacht

Met behulp van een notificatie kunt u contactpersonen uit het netwerk op de hoogte brengen van een nieuwe activiteit. De betreffende personen ontvangen dan een e-mail van dapto. De geselecteerde gebruikers worden onthouden, zodat u bij het wijzigen van belangrijke informatie desgewenst een nieuwe notificatie kunt verzenden. Bij het verwijderen van een activiteit worden alle gebruikers die eerder een notificatie hebben ontvangen hiervan op de hoogte gesteld.

Gericht zoeken
op categorie, doelgroep en/of naam

Onder het tabblad Zoeken ziet u een drietal filters die u kunt gebruiken om een specifieke activiteit of selectie van activiteiten uit de kalender te destilleren. De eerste twee filters maken het mogelijk om alle activiteiten van een bepaalde categorie en/of doelgroep te tonen. Gebruik het zoekveld Activiteit als u precies weet waarnaar u op zoek bent.

De categorieën en doelgroepen kunnen door de beheerder worden ingesteld.