dapto is praktisch

Any place, any time, any device

Op de speelplaats, op excursie of ergens anders zonder computer? Met dapto heeft u altijd de benodigde informatie bij de hand. Dankzij ontwikkeling volgens het mobile first principe, kunt u ook uw administratieve werkzaamheden eenvoudig via uw smartphone of tablet verrichten. Kortom: dapto ondersteunt u waar en wanneer u daar behoefte aan heeft.

Een omgeving afgestemd op uw rol

Bij dapto maken we het niet ingewikkelder dan nodig. Voor de drie grote gebruikersgroepen hebben we een eigen omgeving ingericht: ‘Onderwijs’ voor docenten en leerlingbegeleiders, ‘Administratie’ voor administratief personeel en ‘Beheer’ voor de ICT’ers binnen de organisatie. De omgeving is afgestemd op de doelgroep: u ziet alleen functionaliteiten die voor u relevant zijn en de wijze waarop deze getoond worden, is waar mogelijk afgestemd op uw rol.   

Training on the job

Voor het werken met dapto hoeft u niet op cursus. Middels e-learnings, stappenplannen en andere tools, verwerft u de benodigde kennis op het moment dat u deze nodig heeft en op een manier die bij u past. Tijdens het werken met dapto behoefte aan een geheugensteuntje? Zet dan de inline documentatie aan.