1 juli 2019

Release dapto
68Days
22Hours
38Mins
48Secs

Nieuwsberichten

Nieuwe e-learnings online

25 maart 2019

De digitale leeromgeving is weer aangevuld met nieuw materiaal. Vanaf vandaag vindt u hier de eerste informatie over de groepen, begeleidingen en afwezigheid in dapto. 

E-learnings Pravoo beschikbaar

15 maart 2019

Vanaf vandaag kunt u middels de e-learnings in onze digitale leeromgeving kennismaken met de nieuwe Pravoo-module. U kunt zelfs ‘Alvast aan de slag!’ 

Start fase 2 migratie

4 maart 2019

Op 1 maart is fase 2 van het migratieproces van start gegaan. De projectleiders ontvangen deze week het wachtwoord voor de digitale migratieomgeving, waar zij de benodigde informatie vinden.

Nieuwsbrief


Informatie migratieproces

24 februari 2019

Op 1 juli 2019 is het zover: de release van dapto! We kunnen ons voorstellen dat het naderen van deze datum tot vragen omtrent de migratie leidt. De meest gestelde vragen beantwoorden we op de nieuwe migratiepagina.

Digitale leeromgeving online

17 februari 2019

Vanaf vandaag staat de digitale leeromgeving ‘Werken met dapto’ online. De komende maanden wordt deze verder gevuld. Wilt u meegroeien met dapto? U kunt vandaag al aan de slag met les 1!

De nieuwe Pravoo

05 februari 2019

Team dapto werkt samen met Luc Koning aan een nieuwe Pravoo-module. De eerste informatie over hoe deze module er concreet uit gaat zien, is vanaf vandaag beschikbaar. 

dapto online!

29 januari 2019

Eindelijk is het zover: de naam voor de opvolger van EDUscope3 is bekend! De nieuwe applicatie heet dapto. Vanaf vandaag houden we u via deze nieuwe website op de hoogte van de ontwikkelingen. Wilt u niets missen? Schrijf u dan ook in voor de nieuwsbrief.