Wat wij bieden

dapto denkt mee

- Consultancy -

De consultants van team dapto adviseren u graag over onderwerpen gerelateerd aan ICT in het onderwijs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Versterking van IT-vaardigheden van medewerkers in uw organisatie
  • Begeleiding bij implementatie / uitrol van nieuw aangeschafte IT-producten: voorkomen van werkdruk, verhogen opbrengst. 
  • Praktijkvraagstukken waarvoor ICT mogelijk een oplossing kan bieden.

Bent u op zoek naar een sparringspartner of wilt u advies inwinnen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze consultants om te bekijken of en op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

dapto ontwikkelt

- Softwareontwikkeling -

Team dapto ontwikkelt IT-tools voor het onderwijs. In 2019 ontwikkelden we samen met Luc Koning de nieuwe Pravoo: een leerlingvolginstrument voor het kleuteronderwijs. Meer over Pravoo leest u hier.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een product dat aan het begin van volgend schooljaar te gebruiken zal zijn. Nieuwsgierig? In het voorjaar vertellen we meer!

dapto deelt

- delen van kennis en ervaring -

Consultants van dapto komen in het kader van hun werk voortdurend in aanraking met tal van mooie IT-toepassingen in verschillende scholen door het land. Onder de noemer dapto deelt gaan we onderlinge uitwisseling hiervan bevorderen. Zelf zal het dapt0-team eveneens een bijdrage leveren. We delen kennis op basis van onze eigen expertise en gaan partnerschappen aan met onderwijspartners die hierin ook wat te bieden hebben.

Het bovenstaande krijgt concreet vorm in de dapto-community, waarvan u vanaf mei 2020 lid kunt worden.